Ruilen en Retourneren

We hopen het natuurlijk niet, maar het zou zomaar kunnen dat je je bestelling hebt ontvangen en toch af wil zien van je aankoop. Zoals wettelijk is vastgesteld heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling zonder opgaaf van reden aan ons te retourneren. Uiteraard dient het geretourneerde, ongebruikt te zijn, en voorzien zijn in de originele en onbeschadigde verpakking. 

Om iets aan ons te retourneren vragen we je vriendelijk om de volgende stappen volgen:

1. Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp "Retour <bestelnummer>".

    -  Geef aan wat je wilt retourneren

     - Geef aan hoe je je geld vergoed wilt krijgen:

Optie 1. Je krijgt het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Optie 2. Je ontvangt een Waardebon in je account voor 120% van het aankoopbedrag. Bijv: Je retourneert een product van € 10,-.  Je ontvangt dan een waardebon van € 12,00. De waardebon is 2 jaar geldig na aanmaakdatum en niet overdraagbaar aan derden. Een waardebon (of retouren op een waardebon) is niet inwisselbaar voor contanten.

* Als je het gehele pakket aan ons retourneert vergoeden we uiteraard ook de verzendkosten die je aan ons betaald hebt.

2. Stuur de product(en), goed verpakt en voldoende gefrankeerd, op naar ons retouradres.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat van jouw retourzending. Dus verzend het bij voorkeur per pakket zodat je een Track & Trace hebt. Deze verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres

Noddies

Aan de Heerstraat 36

5563 AR  Westerhoven

3. Zodra wij je pakketje ontvangen hebben maken we een creditnota of Waardebon voor je aan.

Je ontvangt hiervan een e-mail. Bij creditering wordt binnen 14 dagen nadat we je retourpakket in ontvangst hebben genomen, het geld op je rekening teruggestort.

 
Is onze uitleg over het retourneren toch nog niet helemaal duidelijk? Dan bel of mail ons gerust met je vragen. tel.: 040-711 44 40